W.H.S.C. bedankt Marga Korte voor haar inzet

Marga Korte is vele jaren de drijvende kracht achter de kledingverstrekking van W.H.S.C. geweest. Tijdens de ALV afgelopen dinsdag werd nog geopperd dat zij de taak vele jaren geleden eens van een oud W.H.S.C.-er heeft overgenomen. Hoelang dit precies gelden is, werd na wat gissen niet achterhaald. Dit jaar heeft ze besloten haar werkzaamheden binnen W.H.S.C. neer te leggen.

Marga heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt binnen W.H.S.C. Onder andere was zij betrokken bij de wisseling in kleurstelling van onze pakken. Van groen, geel en wit naar blauw, wit en grijs. Daarnaast was ze betrokken bij het inventariseren van alle kledingstukken en het inrichten van het kledingfonds. Ook bestellingen die via onze Webshop gedaan werden verliepen via deze topper. Marga deinsde niet terug voor wat extra werk en was dan ook druk bezig met het repareren en verstevigen van gesneuvelde broeken. Circa 16 maanden geleden werd Marga oma van een prachtige tweeling, Sam en Lennart. Het is nu tijd om lekker te gaan genieten (, maar vooral tijd om de ‘honkbalgenen’ bij deze boefjes vast wat te prikkelen)!

Het bestuur van W.H.S.C. heeft Marga op de ALV persoonlijk bedankt met een stevige handdruk, een paar mooie bloemen en een leuke bon. Nogmaals bedankt voor alle inzet, betrokkenheid en goede zorgen.

Aansluitend werd ook Martin Oolders bedankt voor zijn inzet. Hij besloot aan het einde van vorig seizoen om na drie jaar te stoppen met het trainer/coachschap voor de aspiranten. Ook hij ontving een leuk presentje. Namens het bestuur bedankt voor je inzet.