Recreanten boeken ruime zege op de recreanten van Drachten

Afgelopen woensdag speelden de recreanten alweer hun derde wedstrijd van dit seizoen. Na een ruime overwinning op de buren uit Veendam en een nederlaag, die zeker binnen de perken werd gehouden, tegen Caribe, was dit keer Drachten Diamonds de tegenstander.

Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk zonnetje namen de tien spelers van de recreanten plaats in de dug out of op het terras. Langzaam aan betraden ook de spelers van Drachten Diamonds het complex. Uiteindelijk bleef de teller op acht spelers steken. Niet getreurd: het plezier was vooraf aan de wedstrijd al enorm. Met een outfielder minder zouden de tegenstanders uit Winschoten weerstand worden geboden.

Vooraf werden ook in de W.H.S.C. dug out de nodige grappen en grollen gemaakt en ook zat daar ene Rick die nogmaals benadrukte dat honk één halen altijd voldoende was en als het echt, echt niet anders kon dan was het tweede honk ook nog een optie. Echter, moe worden was nou niet echt nodig………….

Nou, dit hebben wij en vooral de tegenstanders gemerkt. Er was deze avond maar één man, oké de tegenstander uit Drachten had er ook één in het veld staan, die op, over en liefst ook nog onder het gras dook…..Rick…….ook was deze Rick verantwoordelijk voor een heel ver geslagen bal waardoor hij niet één, niet twee, niet drie maar jawel vier honken kon aantikken.

Oke, los van deze jongeman waren er nog meer spelers actief op en rondom het veld. Deze zorgden voor een lekkere softbalwedstrijd die uiteindelijk vrij ruim door de Winschoters, 22-5, gewonnen zou worden.

Klein smetje op deze wedstrijd was de bal die de slagvrouw van Drachten in haar eigen gezicht sloeg, maar achteraf leek de schade mee te vallen.

Aanstaande woensdag spelen onze recreanten om 19.30u. op eigen veld tegen The Pioneers uit Assen. Het terras is geopend voor supporters die van een leuk potje softbal en een heerlijk zonnetje willen genieten. Tot dan!