Laatste informatie betreft BST18

Beste deelnemers,

We zijn ontzettend blij met de vele inschrijvingen die we dit jaar hebben mogen ontvangen. Op 22 juni is het dan eindelijk weer zo ver. Op deze vrijdagavond mogen wij jou, en jouw collega’s weer ontvangen op ons altijd gezellige bedrijvensoftbaltoernooi (BST18). Mogelijk willen jullie deze e-mail verspreiden onder jullie teamleden zodat iedereen goed geïnformeerd is.

Graag vragen wij jullie om tussen 17.30 en 17.45 aanwezig te zijn aan de Stikkerlaan 1B te Winschoten. Om het aantal fietsen op het veld te beperken willen wij jullie vragen de fietsen bij de kleedkamers te stallen. Na een korte introductie zullen we aan de wedstrijden beginnen. Vermoedelijk is het grootste gros nog niet helemaal op de hoogte van de spelregels die het spelletje softbal kent. Op onze website, spelregels, is een eenvoudige brochure te vinden waarin de basics worden uitgelegd. Op onze website zijn de specifieke regels voor het toernooi terug te lezen.

Samen de leden van W.H.S.C. proberen we er voor jou en jouw collega’s een onvergetelijke avond van te maken. Dit heeft reeds heel wat voeten in aarde gehad en we hopen er dan ook op dat het geheel voldoet aan jullie verwachtingen. Zodra de eerste speelrondes begonnen zijn zullen we de BBQ aansteken. De gehele avond kan er, op vertoon van een BBQ-stempel, eten gehaald worden van de BBQ. Tevens is er gezorgd voor stokbrood en salades. De BBQ-stempel wordt verkregen bij binnenkomst. Iedereen die het terrein oploopt zal langs een post lopen waar hij of zij aangeeft bij welk team iemand meespeelt/hoort. De vrijwilligers zetten vervolgens een streepje bij ons op de lijst en voorzien de persoon van een stempel. Dit is gekoppeld aan het vooraf opgegeven aantal personen. Eventuele extra niet opgegeven deelnemers kunnen een stempel halen (à €3,50) in de kantine. Om de drukte bij de BBQ te beperken is er geen pauze ingeroosterd. De teams die niet spelen kunnen op deze wijze in alle rust hun avondmaaltijd nuttigen.

Sinds kort is het mogelijk om te pinnen in onze kantine. Dit is gerealiseerd in het kader van ons renovatieproject die nog in volle gang is. Zo zullen jullie voor het eerst gebruik maken van onze spik splinter nieuwe kantine. Wel is het goed mogelijk dat er op de avond van het toernooi nog werkzaamheden niet afgerond zijn. We hebben er hard voor gewerkt de accommodatie bespeelbaar te krijgen en om de werkzaamheden zover klaar te hebben dat we zonder hinder onze accommodatie en faciliteiten kunnen gebruiken. Graag vragen wij jullie begrip hiervoor. Over toiletten bij het veld beschikken we helaas nog niet. Hiervoor zijn de kleedkamers 6 en 7 bij voetbalclub WVV geopend.

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook dit jaar weer wat nevenactiviteiten. Zo hebben we SPEL-21 waarmee u mooie prijzen kunt winnen. Daarnaast zal er tussen de finale en de prijsuitreiking een spel gespeeld worden waarvoor we per team drie snelle en behendige personen nodig zijn. Meer informatie geven we nog niet prijs… ?

Tot slot kunnen wij jullie alleen nog maar onwijs veel plezier wensen voor deze avond. De poule-indelingen en het speelschema houden we nog even geheim. Per team zal er een exemplaar uitgereikt worden op de avond van het toernooi.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

Marieke Kingma & Martin Oolders
Winschoter Honk- en Softbalclub (W.H.S.C.)
 www.whsc.nl |  0611688229 |  M.R.Oolders@outlook.com