Contributie

De contributie van W.H.S.C. is opgebouwd uit twee delen. Per kwartaal wordt er een clubgebonden contributie gerekend. Eenmaal per jaar brengt de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) de bondscontributie in rekening. De bondscontributie omvat een collectieve aansprakelijkheidsverzekering.

Per jaar betaal je dus vier keer clubcontributie en een keer bondscontributie, inclusief verzekering. In de onderstaande tabellen hebben we alles nog eens overzichtelijk voor je uitgewerkt. Wijzigingen tijdens de ALV zijn voorbehouden.

Competitief (2023)

SpelsoortClubcontributie (p.k.)Bondscontributie (p.j.)Totale contributie (p.j.)
Competitie
(t/m 9 jr.)
€21,50€19,00€105,00
Competitie
(10 t/m 17 jr.)
€26,00€31,90€135,90
Competitie
(v.a. 18 jr.)
€30,00€72,80€192,80

Overige spelsoorten/niet spelend (2023)

SpelsoortClubcontributie (p.j.)Bondscontributie (p.j.)Totale contributie (p.j.)
Beeball€40,00n.v.t.€40,00*
Recreatief€50,05€37,95€88,00
Niet spelend€65,00n.v.t.€65,00

* Nieuwe Beeball leden zijn het eerste jaar lidmaatschap vrijgesteld van clubcontributie. Deze leden tellen pas vanaf het eerst betalende jaar mee voor de onderstaande gezinskorting.

Gezinskorting

Voor gezinnen met meerdere leden binnen W.H.S.C. geldt het volgende. De eerste twee gezinsleden betalen 100%, het derde gezinslid krijgt 25% korting, het vierde en de volgende gezinsleden krijgen 50% korting op de clubcontributie. Het systeem werkt zo dat de korting geldt voor het goedkoopste gezinslid. Gezien de bondscontributie is vastgesteld door de K.N.B.S.B. valt die buiten de gezinskorting.

Maandelijkse betaling

De vereniging kent helaas geen automatische incasso. Wel bieden we maandelijkse betaling als een mogelijkheid. De penningmeester zal bekijken wat jouw/jullie jaarlijkse contributie is en dit omrekenen tot een maandelijks bedrag. Dit bedrag kun je dan zelf als maandelijkse betalingsopdracht instellen bij je bank. Aan het einde van het jaar zal worden gekeken of de volledige betaling is voldaan. Een eventueel openstaand bedrag kan dan nog worden gefactureerd. De bovenstaande betalingsregeling is per mail te regelen bij onze penningmeester via penningmeester@whsc.nl.

Contactformulier penningmeester

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht