Familie- en vriendentoernooi

Heb jij altijd al eens een softbalteam willen vormen met je opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendengroep, buren, wijk, de melkboer of met ze allemaal samen?! Het is allemaal mogelijk op het familie- en vriendentoernooi van W.H.S.C. Tijdens dit toernooi strijden diverse teams, opgezet door betrokkenen van W.H.S.C., voor de eerste plaats.

FAM

Ieder jaar organiseert W.H.S.C. aan het einde van het seizoen dit toernooi. Ontzettend leuk, want hier krijgt iedereen die betrokken is (of wordt) bij W.H.S.C. de kans om eens heerlijk een balletje te slaan.  Spelplezier staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel en in de organisatie hebben wij er natuurlijk alles aan gedaan om dit tot stand te brengen. Voorgaande jaren was dit toernooi altijd een ontzettend succes en dit hopen we natuurlijk voort te zetten! Aan het einde van het toernooi steken we de BBQ in brand om onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig na te zitten.

Uit veiligheidsoverwegingen en feedback van vorig jaar hebben we dit jaar een aantal regelingen getroffen. Zo is gekozen voor dat een team uit minimaal vijf volwassenen moet bestaan en slaan de honkballers onder ons tegenovergesteld aan hun voorkeurspositie.

Een team bestaat uit negen personen. Een man meer of minder is natuurlijk geen enkel probleem. Het aanmelden van een team is mogelijk via het onderstaande contactformulier. Tevens is er de mogelijkheid om jezelf als losse speler aan te melden. Indien er genoeg losse spelers zijn wordt ook hieruit een team gevormd dat kan deelnemen aan het toernooi.

Meer informatie over het toernooi in 2018 zal te zijner tijd volgen.

Met vriendelijke groet,
De Toernooicommissie


Aanmeldingsformulier

Uw (team)naam (verplicht)

Aantal teamleden (alleen wanneer u een team aanmeldt)

Aantal deelnemers aan de BBQ à €3,50 p.p.

Uw e-mail (verplicht)

Belangrijke informatie of vragen

Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
Akkoord