Tenue aanvragen

Sinds 2016 beschikt W.H.S.C. over een eigen kledingfonds. Omdat we op dit moment niet beschikken over een kledingsponsor wordt er wat gevraagd van onze leden. W.H.S.C. vindt het echter belangrijk dat geld niet van invloed moet zijn op de mogelijkheid om te kunnen spelen en daarom is het volgende afgesproken.

Voor nieuwe leden (per 17-02-2017) geldt dat zij tegen een borg van €50,- een tenue kunnen aanvragen. De producten die binnen deze borg vallen zijn de volgende: overshirt, ondershirt, broek, riem en cap (met sluiting). Indien een speler zijn lidmaatschap opzegt en het pak inlevert wordt een borg van €35,- teruggegeven.  Dit is de betaalde borg bij aanvang minus de kosten van de cap. Tevens is er een optie om zelf een pet met elastiek aan te schadden tegen een reductie van de borg.

Kapotte broeken dienen primair zelf hersteld te worden. Oude broeken kunnen worden gebruikt om dubbele knieën in de nieuwe broeken te zetten. verder is het natuurlijk mogelijk dat je een andere kledingmaat nodig bent. Je kunt het kledingstuk dan zo omruilen. Het bestuur beschikt over een bestand waarin precies vermeld staat wie welke kledingstukken in zijn/haar bezit heeft.

W.H.S.C. verwacht van hun leden dat zij zuinig zijn met het pak dat ze van de club te leen krijgen. Daarnaast dient ieder lid het tenue volledig te dragen (eenheid). De tenue’s kunnen aangevraagd worden bij het bestuur door via de e-mail een afspraak te maken. Dit kan via Kleding@whsc.nl of via het onderstaande contactformulier.

Jouw tenue kun je compleet maken door de resterende kledingstukken en accessoires via onze webshop aan te schaffen. Het gaat dan om de volgende producten: sokken, toque met toquebroek (voor jongens/heren verplicht) en een cap (voor als je een met elastiek wilt).


Contactformulier Kledingfonds

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht