Tenue aanvragen

MargaSinds 2016 beschikt W.H.S.C. over een eigen kledingfonds gerund door Marga Korte (overigens beheerd deze held al jaren onze kleding!). Omdat we op dit moment niet beschikken over een kledingsponsor wordt er wat gevraagd van onze leden. W.H.S.C. vindt het echter belangrijk dat geld niet van invloed moet zijn op de mogelijkheid om te kunnen spelen en daarom is het volgende afgesproken.

Voor nieuwe leden (per 17-02-2017) geldt dat zij tegen een borg van €50,- een tenue kunnen aanvragen bij Marga. De producten die binnen deze borg vallen zijn de volgende: overshirt, ondershirt, broek en cap (met sluiting). Indien een speler zijn lidmaatschap opzegt en het pak inlevert wordt een borg van €35,- teruggegeven. Dit is de betaalde borg bij aanvang minus de kosten van de cap. Indien je recreatief speelt ligt het iets anders. Recreanten kunnen tegen een borg van €25,- een overshirt aanvragen. Een cap dienen zij zelf via de webshop aan te schaffen. Bij opzegging van het lidmaatschap krijgen zij de volledige borg terug.

Kapotte broeken kunnen bij Marga ingeleverd worden in ruil voor een nieuwe. De oude broeken worden gebruikt om dubbele knieën in de nieuwe broeken te zetten. verder is het natuurlijk mogelijk dat je een andere kledingmaat nodig bent. Je kunt het kledingstuk dan zo omruilen.

W.H.S.C. verwacht van hun leden dat zij zuinig zijn met het pak dat ze van de club te leen krijgen. Daarnaast dient ieder lid het tenue volledig te dragen (eenheid). De tenue’s kunnen aangevraagd worden bij Marga door een afspraak te maken: ✉ Kleding@whsc.nl ☏ 0597 415292.

Jouw tenue kun je compleet maken door de resterende kledingstukken en accessoires via onze webshop aan te schaffen. Het gaat dan om de volgende producten: sokken, riem, toque met toquebroek (voor jongens/heren verplicht) en een cap (voor de recreanten of als je een nieuwe wilt).