Honkbalkamp in Zwolle voor jeugdspelers

Met internationals Diegomar Markwell en Kevin Kelly had het All Star Camp in Zwolle vorig jaar tijdens de eerste editie twee aansprekende instructeurs. Aankomende juli keert het driedaagse jeugdkamp voor een tweede editie terug bij honk- en softbalvereniging Blue Hawks. Met opnieuw aansprekende en ervaren instructeurs.

De tweede editie van het All Star Camp, voor honkballers uit heel Nederland in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar, gaat op maandag 18 juli van start en wordt op woensdag 20 juli afgesloten met een heuse All Star Game. Inmiddels zijn al een groot aantal aanmeldingen binnen, maar is aanmelden voor het driedaagse jeugdkamp nog altijd mogelijk.

De reacties van de deelnemers na de eerste editie waren zeer positief. En ook instructeur Kevin Kelly was te spreken over het All Star Camp van 2015. “Ik heb zoveel talent gezien. Ik had het niet willen missen!”, aldus de speler van het Nederlands Koninkrijksteam.

Deelname aan het All Star Camp bedraagt slechts € 69,95. Dit is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, tussendoortjes, drinken en een slaapplek. Start je zomervakantie goed en geef je nu op voor het All Star Camp. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.allstarcamp.nl.

All Star Camp