Vacature: “Trainer/coach Jeugd”

25-6-16 Asp. Vs. DDWhitecats (5)W.H.S.C. maakt op dit moment een periode van groei en ontwikkeling door. Voornamelijk bij onze jeugdteams gaat het erg hard. Op dit moment is er per team een vaste trainer/coach. Echter hebben we gemerkt dat het een hele opgave kan zijn om alleen een groep van 10 of meer enthousiastste kinderen de beste begeleiding en training te geven. Daarnaast houden wij ervan om een stukje vooruit te kijken. Volgend jaar zijn we mogelijk gedwongen alles eens heel anders aan te gaan pakken om nog meer uit de vereniging en haar leden te halen. Dit betekend wel dat we aanspraak moeten gaan doen op extra trainers en coaches voor de jeugd.

Ook wij binnen W.H.S.C. weten dat je over een stukje basiskennis over de sport moet beschikken om alles goed over te kunnen brengen. Dit is een van de redenen dat we deze vacature al vroeg uitzetten. In overleg met de huidige trainers en coaches kan er in de slotfase van dit seizoen een soort stage gelopen worden waarin je de basiskennis van de sport bijgebracht krijgt. Daarnaast zullen er in de toekomst activiteiten georganiseerd gaan worden die op ditzelfde onderdeel aansluiten. Het is dus geen enkel probleem om je aan te melden als je nog niet beschikt over de nodige kennis.

Ben jij geïnteresseerd in de sport honkbal en lijkt het je leuk om te ondersteunen of zelf trainer/coach te worden van een van onze jeugdteams? Stuur dan een mailtje naar Technische-comm@whsc.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

DSC_0542

Fout: Contact formulier niet gevonden.