Even voorstellen, onze nieuwe voorzitter Will Valentijn

Een pasfoto van Will Valentijn

Halverwege vorig honkbalseizoen heeft de voorgaande voorzitter zijn werkzaamheden binnen W.H.S.C. neergelegd. Sindsdien is onze club opzoek naar een vervanger en als snel werd die gevonden. Will Valentijn, die september vorig jaar reeds werd verwelkomt in het bestuur, leek een geschikte kandidaat. In een bestuursvergadering bleek ook Will interesse te hebben en hij besloot zich verkiesbaar te stellen als voorzitter. Afgelopen woensdag 22 maart was de jaarlijkse algemene ledenvergadering waar Will Valentijn door de aanwezige leden, zonder tegenkandidaten, werd verkozen tot nieuwe voorzitter van W.H.S.C. Graag stelt hij zich even kort aan jullie voor.

 


Beste vrienden en vriendinnen van W.H.S.C.,

De meeste mensen binnen de club zullen me ongetwijfeld al eens gezien hebben op of rond het veld, maar voor de zekerheid zal ik me even officieel voorstellen. Mijn naam is Will Valentijn en na vorig jaar in het bestuur te zijn gekomen ben ik sinds de ALV de nieuwe voorzitter van W.H.S.C.

Nadat eerst mijn zoon Sebastian lid werd van de club, en iets later ook mijn dochter Fleur, was ik net als de meeste ouders al snel onderdeel van de harde kern chauffeurs/supporter, en klusjesmens.

Will aan slag voor onze recreanten

We gaan vol goede zin en enthousiasme door met de plannen waar we vorig jaar als bestuur mee begonnen zijn. Plannen die we natuurlijk alleen kunnen waarmaken met de onmisbare hulp van alle leden, groot en klein, ouders en en andere toppers die de club een warm hart toedragen.

Veel dingen zijn al gerealiseerd In een betrekkelijk korte tijd. Kijk alleen maar eens even naar de nieuwe dug outs, terras enz.
Wens jullie een fijn en sportief seizoen en ik hoop jullie binnenkort graag te ontmoeten op  de velden! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Vriendelijke sportgroeten,
Will.