Renovatie – Kantine klaar voor najaarsvergadering

Negen november staat onze najaarsvergadering gepland. Deze datum stond tevens als opleverdatum van de kantine. Het gaat hierin nog niet om het eindproduct, maar om de werkzaamheden zover klaar te hebben dat we kunnen functioneren tijdens onze najaarsvergadering. De eerste grote vergadering die op eigen terrein gehouden zal worden.

We hebben er keihard voor moeten werken, maar met trots kan de bouwgroep jullie mededelen dat het gelukt is. Niet alleen, maar met hulp van diverse leden. Ook zij die af en toe even kwamen kijken willen we graag bedanken voor hun betrokkenheid. De laatste tijd hebben jullie via de website even niks vernomen over de stand van zaken. Dit had mede te maken met het vele werk dat verzet is. Een waslijst aan kleine klussen is afgelopen week afgewerkt. Om een beeld te geven, hier een kleine opsomming: plaatsen keukenblok; plaatsen en schilderen voorkant koven zijwand; plaatsen en schilderen koven plafond; plaatsen planken in de bar; inrichten van de berging; voorbereidingen kassasysteem; overbrengen meubels vanuit opslag; schoonmaken, inrichten en aankleden van de kantine; plinten leggen; hier en daar kleine stukjes aanstippen; meterkast bouwen; en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De vorderingen in beeld zijn hier te zien.

Tijdens de najaarsvergadering op 9 november kunnen jullie allemaal bewonderen waar we zo hard voor gewerkt hebben. Over de NUTS-aansluitingen zijn reeds een aantal gesprekken geweest met contactpersonen binnen de gemeente Oldambt. Binnen het bestuur zijn inmiddels plannen gemaakt over de beste aanpak. Tot dusver is alleen de afvoer van het keukenblok nog aangesloten op onze verzamelput. Zolang de aansluitingen niet rond zijn zullen we het dus moeten doen met deze rioolaansluiting en onze huidige stroomvoorziening. De uitbreidingen hiervan – sanitair/toiletten, meer vermogen in de meterkast en stromend water – zijn dus in de maak, maar laten helaas nog wel even op zich wachten. Met dank aan Grohe hebben we een aantal mooie sanitair producten en accessoires mogen ontvangen, geweldig!

We zijn enorm trots op wat er neergezet is en kunnen het geduld om te wachten op de aansluitingen nog wel even opbrengen. Op 11 november hopen we zoveel mogelijk leden om 10.00 uur op ons veld te ontvangen voor de jaarlijkse opruimdag. Er staat weer enorm veel op de planning, dus laat via info@whsc.nl even weten of je er bent, we rekenen op jullie.

Maar eerst genieten van de kantine op de najaarsvergadering!