Renovatie – De druk is eraf, de touwtjes uit handen

Jullie hebben al enige tijd niets meer gehoord over de renovatie van onze accommodatie. Dit is niet, omdat er niets meer gebeurd. Achter de schermen wordt er nog steeds gewerkt en ook op het veld zijn langzaam vorderingen te zien. De druk is er alleen af, omdat W.H.S.C. de touwtjes even niet meer in handen heeft.

Zoals het nu lijkt zullen alle gewenste NUTS-voorzieningen in juni aangesloten worden. Dit betekend dat we na de zomerstop volledig gebruik kunnen maken van alle faciliteiten in de kantine. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat we de WC van binnen nog naar maatstaven moeten verbouwen. In de kantine zelf willen we nog bezig met de inrichting en achter de bar kan nog het een en ander gebeuren, maar hiervoor nemen we rustig de tijd.

Zoals jullie weten is het veld door de K.N.B.S.B. afgekeurd. Afgelopen weken is een bedrijf druk bezig geweest met het renoveren van het binnenveld. In principe voldoet het veld nu volledig aan het vademecum van de bond. Alleen het binnenveld moet nog verlaagd worden waarbij ook de pitcherheuvel meer een ‘pukkel’ moet gaan worden. Dit gaat op korte termijn helaas niet meer lukken, maar gelukkig hebben we hiervoor uitstel gekregen van de bond tot na de zomerstop. Dit betekend dat we nu eerst onze thuiswedstrijden weer op eigen veld kunnen spelen. Blijf wel onze website in de gaten houden voor de actualiteiten.

Zoals aan het begin van dit bericht aangegeven gebeuren er nog wel wat werkzaamheden op het veld, maar deze zijn misschien minder goed zichtbaar. Zo liggen de trottoirbanden voor het tegelpad nu tot ca. 25m. voor het einde. Hier hoeven alleen nog maar de tegels tussen gelegd te worden. Hiervoor zullen we binnenkort een dag plannen. Hulp is hiervoor zeker welkom. Verder is al het afval wat verspreid lag over de accommodatie verzameld in de slagkooi; is het onkruid uit het veld gehaald; is het hekwerk vastgezet en ingegraven; zijn de kuilen aan de randen van het veld aangevuld; zijn er buiten boxen opgehangen; is er een plank gemaakt voor het koffiezetapparaat; is de laatste koof gedicht; is de kantine wat gezelliger gemaakt; en zijn er grindtegels geplaatst op de plaats waar de mobiele backstop kan worden opgeslagen. Er is dus alweer heel veel werk verzet.

Langzaam werken we verder aan de renovatie van onze accommodatie. Niet meer zo snel als voorheen, maar dit is ook niet meer nodig aangezien het meeste werk nu door externe bedrijven uitgevoerd zal moeten worden.