Laatste partij aspiranten; Familietoernooi 2018

Afgelopen weekend stond weer in het teken van honk- en softbal. Zaterdag traden de aspiranten aan tegen de kampioenen van de competitie, The Pioneers. Van harte gefeliciteerd met jullie ongeslagen kampioenschap! Zondag was het jaarlijks afsluitende familie- en vrienden softbaltoernooi en wat hadden we er een weer bij!

Aspiranten bieden goed weerstand tegen de kampioenen

De wedstrijd van de aspiranten stond in eerste instantie thuis gepland. Helaas kwamen we er na de warming-up achter dat het veld dubbel gereserveerd was. Onze aspiranten moesten dus wijken. We zijn ontzettend blij met de manier waarop dit door de ouders en de The Pioneers is opgepakt. De koppen werden bij elkaar gestoken en het vertrek na Assen werd georganiseerd. De wedstrijd kon gelukkig bij hun op het complex gespeeld worden.

Vanzelfsprekend beloofde dit een zeer lastige partij te worden. Desondanks wisten onze aspiranten goed honkbal te laten zien. The Pioneers wisten op voorspring te komen en hielden dit ook vast, maar W.H.S.C. liet de kop niet hangen. Er volgende leuke acties en de stand werd ook goed beperkt tot het minimale. Toppers, we zijn trots op jullie! The Pioneers eindigende hun seizoen op eigen veld met een prachtig en welverdiend kampioenschap. Er werd afgesloten met gebak voor iedereen. Eindstand 1-11.

Familie- en vriendentoernooi 2018

Op deze zonovergoten middag stond het familie en vriendentoernooi 2018 gepland. De jaarlijks seizoensafsluitende traditie had op geen betere dag plaats kunnen vinden. Maar liefst zes teams hadden zich ook dit jaar weer aangemeld voor dit knetter gezellige evenement. Er kwamen weer originele teamnamen als bijvoorbeeld de ‘Grashappers’ voorbij. Ook combinaties van achternamen was dit jaar erg in trek.

Tegen 13.00 uur gingen de eerste wedstrijden van start. Zoals ieder jaar werden er met jong en oud weer leuke partijen softbal gespeeld. Nadat iedereen elkaar een keer getroffen had kon uitgerekend worden wie de winnaar van het toernooi ging worden. Met vier gewonnen partijen was het team ’98 die er met de eerste prijs vandoor ging. De overige plekken moesten allen op onderling resultaat bepaald worden. dit geeft wel aan hoe dicht het bij elkaar lag. De tweede plaats ging naar ‘Het bijeen geraapt zootje’ en de derde plaats was voor ‘De eersten’.

De dag werd onder het genot van een heerlijke zon en een goed verzorgde BBQ afgesloten. Iedereen bedankt weer!

Aankomende zondag spelen onze heren de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Caribe H3 op eigen veld. Tot zondag, voor nu een fijne werkweek!