Wintertraining 2018/2019

Vanaf december 2018 mogen we ons weer voorbereiden op het nieuwe honk- en softbalseizoen. Ook dit jaar hebben we weer de Eextahal te Scheemda weten te reserveren. Vanaf 2 december 2018 tot en met 24 februari 2019 hebben we iedere zondagochtend en het begin van de middag beschikking over de zaal. Adres: Plantsoenlaan 19 te Scheemda.

In ieder geval wordt er getraind door de aspiranten, recreanten en heren op de tijden zoals weergegeven in het onderstaande schema. Graag zouden we ook weer met wat pupillen aan de slag gaan. Hiervoor zijn we nog druk op zoek naar wat enthousiastelingen! Voel je dus vrij om contact op te nemen via info@whsc.nl. Contactgegevens voor de andere teams zijn op onze contact-pagina te vinden.

TeamDagTijdOpmerkingen
Heren honkbalDonderdagAanvang 18:30uMogelijk eerst op zondag i.v.m. de hoeveelheid licht in de avond. Dit wordt binnen het team gecommuniceerd.

Op 20 januari en 3 februari 2019 is de zaal helaas niet beschikbaar. Op deze data zal er dan ook geen training zijn. Houdt voor actuele trainingstijden deze pagina in de gaten.