WHSC On Air op lokale radio

Op zaterdagmiddag 4 mei was de Winschoter Honk- en Softbal Club te horen op de lokale radio. Namens W.H.S.C. waren secretaris Ronald Kingma en penningmeester Bouke de Jong aanwezig om onze vereniging en de prachtige sport honkbal aan een breder publiek te presenteren.

Tijdens het programma InfoCafé op radiozender RTV GO (GO staat voor Gemeente Oldambt) onder leiding van o.a. voormalig wethouder van de gemeente Oldambt Ricky van den Anker waren verschillende verenigingen en groepen uitgenodigd om de stand van zaken in Winschoten te bespreken. Verschillende onderwerpen kwamen ter sprake zoals de molens van Winschoten, de politiek (door Partij van het Noorden commissielid John Walters) en natuurlijk het honkbal. Leuk om te merken tijdens het gesprek dat de verschillende onderwerpen allemaal raakvlakken hadden met onze sport.

W.H.S.C. heeft zich tijdens het uurtje radio goed weten te presenteren. Tevens geeft het bezoek van vandaag verdere mogelijkheden tot het uitbreiden van de PR van onze club. Wij zullen bij de eerstvolgende speciale gelegenheid RTV GO graag uitnodigen op ons thuisveld en dan natuurlijk met de Tv-camera’s draaiende.