Opstarten zaaltraining 2020-2021

De winter nadert alweer behoorlijk snel en dat betekent dat de wintertraining er weer aan zit te komen. Dit weekend al beginnen de junioren met hun zaaltraining. De heren en recreanten zullen vanaf januari 2021 ook aansluiten.

Ook dit jaar zal er weer getraind worden in de Eextahal, Plantsoenlaan 19 te Scheemda. Op de pagina trainingstijden is alle informatie te vinden over aanvangstijden, trainingsdata, het niet beschikbaar zijn van de zaal etc.

Het gehele seizoen wordt er al gewerkt met een corona-protocol. In dit protocol staan de afspraken/regels die W.H.S.C. hanteert tijdens het sporten. Ook voor de zaaltraining is een dergelijk protocol opgesteld. Op deze pagina is het protocol te downloaden. Via de mail krijgen de leden het protocol ook nog toegestuurd.

Voor nu rest het ons verder om iedereen ontzettend veel plezier en succes te wensen voor de wintertraining. Lijkt het jou nu leuk om ook eens mee te doen? Neem dan gerust contact op met de betreffende trainer/coach via onze contact-pagina. Voor vragen kan altijd even contact opgenomen worden via info@whsc.nl.