De Kostwinder Schildersgroep tekent sponsorovereenkomst voor drie jaar

Wederom heugelijk nieuws ten aanzien van de sponsoring van W.H.S.C.! Deze week zette De Kostwinder Schildersgroep namelijk een handtekening onder een drie jaar lopende sponsorovereenkomst. De sponsoring loopt tot 2024 en heeft een financieel aspect. Als club zijn we ontzettend blij met de samenwerking. In een lastige tijd als waarin we nu verkeren kunnen de financiƫle ondersteuning goed gebruiken. Op deze wijze kunnen we doelen blijven behalen en kunnen we weer mooie projecten realiseren.

De Kostwinder Schildersgroep is in bijna 60 jaar uitgegroeid tot een all-round onderhoudsbedrijf. Het gaat hierin dus niet alleen om schilderwerk, maar ook voor glaszetten, gecertificeerd houtherstel, vloeren en verfspuiten bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee kernbegrippen. Zo voldoet het bedrijf een tweetal kwaliteitscertificeringen en wordt er gewerkt met gecertificeerd personeel.

Afspraak is afspraak zo blijkt, want… Ook Bij W.H.S.C. hebben we al kennis gemaakt met de gang van zaken. Zo sneuvelde er voor het eerst in twee jaren een raam van de kantine. Vlug werd er een nieuwe ruit opgemeten, besteld en snel en kundig geplaatst. Het was zo gepiept!

Binnenkort zullen de reclameborden van de Kostwinder Schildersgroep bij ons aan de hekken te zien zijn! We kijken uit naar drie fijne jaren samenwerking!

Meer informatie is te vinden op de website van Kostwinder.