Aspiranten honkbal

Afgelopen jaren heeft W.H.S.C. altijd een aspiranten honkbalteam gehad. Kinderen in deze groep hebben een leeftijd tussen de 12 en 15 jaar. Tot onze grote spijt is het niet gelukt om voor seizoen 2020 opnieuw een aspiranten honkbalteam in te schrijven voor de competitie. Het opnieuw opstarten van deze groep heeft voor ons een grote prioriteit. Dit betekent dat zo gauw we weer een paar enthousiaste spelers gevonden hebben, de trainingen weer opgestart zullen worden. Daarnaast zal gekeken worden of er oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden.

Om leden te werven zullen we diverse activiteiten organiseren om W.H.S.C. bij deze doelgroep goed op de kaart te zetten. Zo zullen we ons laten zien op diverse evenementen in en om Winschoten en zijn we bereid om clinics te geven. Interesse? Neem vrijblijvend contact op middels het onderstaande contactformulier. Zit je qua leeftijd nou net aan de bovengrens? schroom ook dan niet om contact op te nemen. Mogelijk kunnen we je onderbrengen bij de junioren. Al is het eerst alleen om te kijken of het iets voor je is.

Op de hierboven omschreven manier hopen we voor 2021 weer een enthousiast aspiranten honkbalteam in te schrijven voor de competitie.


Contactformulier trainer/coach aspiranten honkbal

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
  Akkoord