Beeball

Beeball is voor het aller jongste grut. De groep kent vanaf 9 jaar een overlap met de pupillen. BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld.

Sinds dit jaar zijn er weer beeballers op ons veld te vinden! Onder leiding van Martin Hergarden wordt er weer volop getraind en we zijn nog druk op zoek naar jonge spelertjes in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.

Meer informatie over Beeball is hier te lezen.

Kijk hier voor de actuele trainingstijden. Iedereen kan vrijblijvend meetrainen. Laat wel even weten dat je komt, zo sta je niet voor een dichte deur. Meer weten of meedoen? Stuur gerust een mailtje naar info@whsc.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.


Contactformulier Beeball

    Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
    Akkoord