Familie- en vriendentoernooi

Let op: de onderstaande informatie gaat over een eerder jaar. Meer informatie over 2022 volgt t.z.t.

Heb jij altijd al eens een softbalteam willen vormen met je opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendengroep, buren, wijk, de melkboer of met ze allemaal samen?! Het is allemaal mogelijk op het familie- en vriendentoernooi van W.H.S.C. Tijdens dit toernooi strijden diverse teams, opgezet door betrokkenen van W.H.S.C., voor de eerste plaats.

Ieder jaar organiseert W.H.S.C. aan het einde van het seizoen dit toernooi. Ontzettend leuk, want hier krijgt iedereen die betrokken is (of wordt) bij W.H.S.C. de kans om eens heerlijk een balletje te slaan. Dit jaar hebben we het geheel op zondag 13 oktober gepland. Vanaf 12.30u brand dit knetter sportieve evenement los. Spelplezier staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel en in de organisatie hebben wij er natuurlijk alles aan gedaan om dit tot stand te brengen. Voorgaande jaren was dit toernooi altijd een ontzettend succes en dit hopen we natuurlijk voort te zetten! Aan het einde van het toernooi steken we de BBQ in brand om onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig na te zitten.

Een team bestaat uit negen personen. Een man meer of minder is natuurlijk geen enkel probleem. Uit veiligheidsoverwegingen en feedback van vorig jaar hebben we dit jaar de volgende regeling getroffen. De honkballers onder ons mogen maximaal een tweehonkslag slaan. Er is keuze uit het slaan in voorkeurspositie maar dan een bal over de grond of tegenovergesteld aan de voorkeurspositie met vrij slaan.

Het aanmelden van een team is mogelijk via het onderstaande contactformulier. Tevens is er de mogelijkheid om jezelf als losse speler aan te melden. Indien er genoeg losse spelers zijn wordt ook hieruit een team gevormd dat kan deelnemen aan het toernooi.

Met vriendelijke groet,
De Toernooicommissie


Aanmeldingsformulier

  Uw (team)naam (verplicht)

  Aantal teamleden (alleen wanneer u een team aanmeldt)

  Aantal deelnemers aan de BBQ à €5,00 p.p.

  Uw e-mail (verplicht)

  Belangrijke informatie of vragen

  Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
  Akkoord