Junioren Honkbal

Het is al een hele tijd geleden dat er bij W.H.S.C. voor het laatst een junioren honkbalteam was. Voor 2020 lijkt het op dit moment weer binnen handbereik te komen. Op dit moment beschikken we over een redelijke groep heren en dames die aan de junioren-leeftijd voldoen (16-21 jaar). Een deel speelt dit seizoen nog met dispensatie bij de aspiranten en een deel speelt mee bij de recreanten.

Bij W.H.S.C. streven we er naar om voor 2020 een juniorenteam in te schrijven voor de honkbalcompetitie. We zullen ons er dan ook hard voor komen om leden te werven en de huidige groep voldoende uitdaging te bieden. Voor 2019 zijn de junioren welkom op de aspiranten trainingen en bij de recreanten voor hun wedstrijdervaring. Op deze wijze hopen we dit jaar te overbruggen en een aantal extra leden in de junioren-leeftijd te werven.

Voldoe jij nou aan dit profiel en heeft de sport honkbal jou altijd al iets geleken. Schroom dan niet om contact op te nemen via het onderstaande formulier. Werk samen met ons en maak deel uit van dit het nieuwe juniorenteam. Wij zoeken jou!

Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
Akkoord