Kledingfonds

Sinds 2016 beschikt W.H.S.C. over een eigen kledingfonds. Omdat we op dit moment niet beschikken over een kledingsponsor wordt er wat gevraagd van onze leden. W.H.S.C. vindt het echter belangrijk dat geld niet van invloed moet zijn op de mogelijkheid om te kunnen sporten en daarom is het volgende afgesproken.

Voor onze leden geldt dat zij tegen een borg van €50,- een tenue kunnen aanvragen. De kledingstukken die binnen deze borg vallen zijn de volgende: overshirt, ondershirt, broek, riem en cap (met sluiting). Indien een speler zijn lidmaatschap opzegt en het pak inlevert wordt een borg van €35,- teruggegeven.  Dit is de betaalde borg bij aanvang minus de kosten van de cap. Tevens is er een optie om zelf een pet met elastiek aan te schaffen tegen een reductie van de borg.

Kapotte kledingstukken dienen zelf hersteld of vervangen te worden. Vanuit het kledingfonds is het mogelijk kosteloos een kledingstuk om te ruilen voor een andere maat. Perfect voor onze kleine leden op de groei. Middels het kledingfond van W.H.S.C. hoef je dus niet in een keer een geheel nieuw pak aan te schaffen, maar ontstaan er alleen kosten bij defecten. Het bestuur beschikt over een bestand waarin precies vermeld staat wie welke kledingstukken in zijn/haar bezit heeft.

W.H.S.C. verwacht van haar leden dat zij zuinig zijn met het pak dat ze van de club te leen krijgen. Daarnaast dient ieder lid het tenue volledig te dragen. Dit draagt bij aan de eenheid/uniformiteit van de vereniging. Het tenue kan aangevraagd worden bij het bestuur door via de e-mail een afspraak te maken. Dit kan via kleding@whsc.nl of via het onderstaande contactformulier.

Wanneer je een tenue hebt uitgezocht die je een kledingovereenkomst in te vullen. In deze overeenkomst teken je voor ontvangst en ga je akkoord met de hierin vermeldde voorwaarden. Jouw tenue kun je compleet maken door de resterende kledingstukken en accessoires via onze webshop aan te schaffen. Het gaat dan om de volgende producten: sokken, toque met toquebroek (voor jongens/heren verplicht) en een cap (voor als je een met elastiek wilt).

Contactformulier Kledingfonds

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht