Pupillen honkbal

Afgelopen jaren heeft W.H.S.C. altijd een pupillen honkbalteam gehad. Kinderen in deze groep hebben een leeftijd tussen de 9 en 12 jaar. Tot onze grote spijt is het niet gelukt om voor seizoen 2012 opnieuw een pupillenteam in te schrijven voor de honkbalcompetitie. Omdat juist de basis voor de doorstroom binnen de club bij de pupillen gelegd wordt, heeft het opnieuw opstarten van deze groep een grote prioriteit. Dit betekent dat zo gauw we weer een paar enthousiaste spelers gevonden hebben, de trainingen weer opgestart zullen worden. Daarnaast zal gekeken worden of er oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden.

Om leden te werven zullen we diverse activiteiten organiseren om W.H.S.C. bij deze doelgroep goed op de kaart te zetten. Zo zullen we ons laten zien op diverse evenementen in en om Winschoten en zijn we bereid om clinics te geven. Neem vrijblijvend contact op middels het onderstaande contactformulier.

Op de hierboven omschreven manier hopen we voor 2021 weer een enthousiast pupillenteam in te schrijven voor de honkbalcompetitie.


Contactformulier pupillen honkbal

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
  Akkoord