U21 – Honkbal

Voor het seizoen van 2022 is W.H.S.C. een samenwerkingsverband aangegaan met The Blokes uit Veendam. Beide verenigingen waren van mening dat we ons samen hard moesten maken voor het behoud van een juniorenteam in Veendam en Winschoten. Alleen lukte dit niet en dus is er besloten om dit samen te doen.

De wintertrainingen doet/heeft het team reeds samen (gedaan) en het is een mooi team. Samen gaan we dus de competitie in. De thuiswedstrijden zullen om en om in Veendam en Winschoten plaatsvinden. De trainingen vinden door het beperkt aantal W.H.S.C.-ers eerst plaats in Veendam. Van beide verenigingen is er te alle tijde een trainer/assistent aanwezig. Ook het vervoer naar Veendam mag geen probleem zijn, want je kunt altijd met iemand meerijden.

Beide verenigingen zijn druk op zoek naar extra junioren om ooit weer twee volwaardige teams te kunnen maken. Ben jij 16-21 jaar en lijkt de sport honkbal jou leuk? Neem dan in de regio van Veendam gerust eens contact op met The Blokes en in de regio Winschoten met W.H.S.C. Wij en de regio hebben je hard nodig!


Contactformulier U21 – Honkbal

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
  Akkoord