Club van 50

Bijna binnen iedere vereniging is het inmiddels een bekend onderdeel, De Club van 50. Een groep mensen die zich betrokken voelen met een vereniging en bereid zijn om ieder jaar €50,00 te doneren. Een enorm goed initiatief, omdat alle bijdrages samen vaak een mooi bedrag opleveren dat geïnvesteerd kan worden. Per januari 2017 is er begonnen met het werven van donateurs die bereid zijn een financiële bijdrage aan W.H.S.C. te leveren.

Een leuke financiële bijdrage is natuurlijk nooit verkeerd, maar W.H.S.C. gaat het in deze niet om het geld. Graag willen wij de leden van de club van 50 vrij laten waarin het gedoneerde geld geïnvesteerd gaat worden. Zo zullen mensen meer betrokken raken bij W.H.S.C. doordat ze zelf kunnen beslissen waaraan het verzamelbedrag besteed wordt. Tevens zullen op deze wijze doelen behaald worden die mogelijk minder prioriteit hebben of die lang over het hoofd gezien zijn. Jaarlijks in januari ontvangen de leden van de Club van 50 een e-mail met de vraag waaraan zij vinden dat het verzamelbedrag besteed dient te worden. Ook het bestuur komt met een suggestie. Samen met de leden wordt uiteindelijk besloten waaraan het bedrag besteed zal worden. De plannen kunnen op de ALV gepresenteerd worden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag lid worden van de Club van 50? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. Onze penningmeester zal dan ieder jaar in januari een factuur naar u toesturen. Afmelden is natuurlijk te allen tijde mogelijk. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hier contact opnemen met onze penningmeester.

Huidige leden:

B. WegmanG.A. KingmaBar-baraaaG. Bodde
H. WegmanG.M.F. ProtiucM. de GrootA. Koning
A.O. JonkerT.G. ScholteR. ScholteGreen

Bedrijven:

Kip van ’t Spit
De Grill oet Grunn’

www.kipvanspit.nl

Aanmeldingsformulier ‘Club van 50’

  Uw naam en voorletters (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht; gebruik info@whsc.nl wanneer u geen e-mailadres heeft)

  Gelieve het onderstaande in te vullen indien u niet beschikt over een e-mailadres:

  Uw straatnaam en huisnummer

  Uw postcode en woonplaats

  Jaarlijks in januari betaal ik de factuur van €50,00 voor de Club van 50 aan W.H.S.C. (verplicht)

  Akkoord

  Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
  Akkoord