Spelers gezocht

W.H.S.C. is altijd op zoek naar nieuwe spelers. We doen hard ons best om de sport honkbal en softbal op de kaart te zetten. Toch blijft ons ledenbestand door de jaren heen behoorlijk fluctueren. Dit maakt het ieder jaar weer een uitdaging om zoveel mogelijk leden tot teams te vormen. Het komt dus wel eens voor dat het niet mogelijk is om in alle leeftijdscategorie├źn een team te vormen. Dit betekent overigens niet dat er door deze leden niet getraind wordt. We proberen iedereen te behouden en trainen is hierbij een belangrijk onderdeel. Op dit moment zien we druk op zoek naar extra leden in de onderstaande leeftijdscategorie├źn om in de toekomst weer een team samen te kunnen stellen.

Heb je nou interesse om eens een keertje mee te doen? neem dan gerust een contact op via het onderstaande contactformulier of neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

U12 – Honkbal

Kinderen in deze groep hebben een leeftijd tussen de 9 en 12 jaar. Omdat juist de basis voor de doorstroom binnen de club bij de pupillen gelegd wordt, heeft het opnieuw opstarten van deze groep een grote prioriteit. Dit betekent dat zo gauw we weer een paar enthousiaste spelers gevonden hebben, de trainingen weer opgestart zullen worden.

U15 – Honkbal

Kinderen in deze groep hebben een leeftijd tussen de 12 en 15 jaar. Ook deze groep hopen we binnenkort weer op te kunnen starten.

Contactformulier Ledenwerving

    Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
    Akkoord