Kledingfonds

Het aanschaffen van een tenue is over het algemeen een flinke kostenpost. W.H.S.C. vindt het belangrijk dat dit niet in de weg moet staan om te kunnen sporten en om met wedstrijden mee te kunnen doen. Daarom beschikt W.H.S.C. sinds 2016 over een kledingfonds die de leden tegen een borg voorziet in een volledig tenue. Het fonds is zo ingericht dat het lid uitsluitend voor de reparatie en/of vervanging van kledingstukken verantwoordelijk is.

Hoe werkt het kledingfonds

Voor de leden van de vereniging geldt dat zij tegen een borg van €50,- een tenue kunnen aanvragen. De kledingstukken die binnen deze borg vallen zijn de volgende: overshirt, ondershirt, broek, riem en een cap met sluiting. Indien gewenst mag het lid ook zelf een cap met elastiek aanschaffen. Dit omvat een reductie van de borg naar €35,-.

Vervangen of reparatie van kleding

Indien een kledingstuk toe is aan vervanging, bijvoorbeeld omdat deze beschadigd of afgeschreven is, dan is het lid hier zelf verantwoordelijk voor. Onderstaand is de samenstelling van ons tenue te vinden met achter het product een linkje naar de webshop waar het kledingstuk te verkrijgen is. Het is uitsluitend toegestaan om kledingstukken te vervangen volgens de kledingvoorschriften van W.H.S.C.


Neem contact op met het kledingfonds indien het kledingstuk nog goed is, maar er uitsluitend een andere maat nodig is. In dit geval kunnen de kledingstukken met de verenigingsvoorraad worden uitgewisseld.

Tenue samenstelling


Cap Macron Cap sluiting of elastiek

Overshirt Macron Diamond shirt
Let op: Dit kledingstuk dien je via het kledingfonds van W.H.S.C. te bestellen i.v.m. de bedrukking!

Ondershirt Macron Wave shirt

Riem Macron Elastic Belt

Broek PA9UG – Champro BB broek

Sokken Macron Rayon sok


Opzeggen lidmaatschap

Indien een speler zijn lidmaatschap opzegt en het tenue inlevert, wordt een borg van €35,- teruggegeven.  Dit bedrag komt voort uit de betaalde borg bij aanvang minus de kosten van de cap. Een vereiste voor het terugkrijgen van de borg is dat het tenue volledig en intact weer ingeleverd wordt bij het kledingfonds.

Aanvraag en registratie

Middels het kledingfonds van W.H.S.C. hoef je dus niet in een keer een geheel nieuw pak aan te schaffen, maar ontstaan er alleen kosten bij defecten. Het bestuur beschikt over een bestand waarin precies vermeld staat wie welke kledingstukken in zijn/haar bezit heeft.

W.H.S.C. verwacht van haar leden dat zij zuinig zijn met het pak dat ze van de club te leen krijgen. Daarnaast dient ieder lid het tenue volledig te dragen. Dit draagt bij aan de eenheid/uniformiteit van de vereniging. Het tenue kan aangevraagd worden bij het bestuur door via de e-mail een afspraak te maken. Dit kan via kleding@whsc.nl of via het onderstaande contactformulier.

Wanneer je een tenue hebt uitgezocht dien je een kledingovereenkomst in te vullen. In deze overeenkomst teken je voor ontvangst van een volledig en intact tenue en ga je akkoord met de hierin vermeldde voorwaarden.

Jouw tenue kun je compleet maken door de resterende kledingstukken en accessoires via onze webshop aan te schaffen. Het gaat dan om de volgende producten: sokken, toque met toquebroek (voor jongens/heren verplicht) en een cap (voor als je een met elastiek wilt).

Contactformulier kledingfonds

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht