Sponsoring

De Winschoter Honk- en Softbalclub is een kleine honkbalvereniging in het Noorden van Nederland. De Club bestaat al sinds 1957 en is daarmee de oudste club van het Noorden! Dit is iets waar Winschoten en Gemeente trots op mag zijn! Met  een dikke 65 leden draaien we de laatste jaren erg goed.

W.H.S.C. investeert op dit moment veel tijd en energie in het opleiden van onze jeugdspelers tot goede honkballers. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen. Honkbal is dan helaas niet de meest bekende sport, maar des al niet te min loopt het aardig door bij de jeugd. Super!

Verder probeert W.H.S.C. de sport in het Noorden weer meer op de kaart te zetten. de afgelopen jaren worden steeds meer activiteiten georganiseerd om mensen te betrekken bij de sport. Dit heeft ons al een aantal fanatieke en betrokken leden opgeleverd.

W.H.S.C. is een financieel gezonde club, maar hecht toch heel veel waarde aan Sponsoring. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar Sponsoring kan veel meer bieden dan direct zichtbare voordelen. Wij vinden het belangrijk dat mensen betrokken raken bij de sport. Een sponsor draagt niet alleen materieel of financieel bij aan de club, maar betekend voor ons ook iets belangrijks in ons Netwerk. Een Netwerk dat op deze manier steeds groter wordt en waarmee wij steeds meer mensen kunnen bereiken. Dit levert niet alleen voor ons iets op, maar kan ook voor u en uw bedrijf iets betekenen.

Wij vinden het belangrijk dat bedrijven genoemd worden en geven hen hierin dan ook zelf de keuze in hoe het bedrijf het liefste gepromoot moet worden. Huidige voorbeelden zijn een banner op de site, een bord langs het veld of een spandoek in de backstop. Bent u enthousiast geworden voor de sport en wilt u een bijdrage leveren aan het bestaan en de ontwikkeling van W.H.S.C.? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze penningmeester, Bouke de Jong, is de contactpersoon die voor u klaar staat wat betreft de sponsoring. Sponsoraanvragen kunnen worden ingediend door een e-mail te sturen naar penningmeester@whsc.nl. Bouke zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om samen met u deze sponsorovereenkomst in te vullen.

Huidige sponsoren

pijper-logo357dfcb

Sponsorkliks
Ook jij kunt W.H.S.C. sponsoren. Laat jezelf via de onderstaande banner doorlinken naar SponsorKliks of gebruik het onderstaande zoekscherm en kies uit een van de webwinkels. Met jouw aankoop sponsor jij W.H.S.C. met een percentage van het aankoopbedrag zonder dat het jezelf iets extra’s kost.