Winterschool

Ieder jaar wordt er door de K.N.B.S.B. in de wintermaanden de Winterschool georganiseerd. In Noord-Nederland geeft Cluster Noord invulling aan deze breedtesportactiviteit. Deelname aan de Winterschool is goed voor een aantal zaaltrainingen die worden gegeven door zeer ervaren coaches.

Afhankelijk van jouw specialiteiten kun je jezelf inschrijven voor de combinatieonderdelen pitching/hitting, catching/hitting en total baseball/hitting. Samen met de coaches en andere deelnemers zal jij jouw talenten ontwikkelen. De verschillende deelnemers aan de trainingen zijn op basis van kennis en kunde ingedeeld in groepen om uitdaging te waarborgen.  De Winterschool beloofd een onvergetelijke ervaring te zijn/worden!

Je kunt jezelf inschrijven door een e-mail te sturen naar winterschool.noord@outlook.com onder vermelding van naam, geboortedatum, vereniging en het combinatieonderdeel waaraan deelgenomen wil worden. Aan de inschrijving zitten kosten verbonden.

De data voor de editie van 2020 is helaas al geweest. Houdt voor meer informatie de Facebook-pagina van Cluster Noord in de gaten of stel je vraag aan jouw trainer/coach.