ODF-Led, nieuwe sponsor van W.H.S.C.

Per 1 maart 2017 heeft de Winschoter Honk- en Softbalclub (W.H.S.C.) er weer een partner bij. Own Design Furniture (ODF-Led) heeft vandaag haar handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst. W.H.S.C. is enorm blij met haar nieuwe partner en de hieraan verbonden uitbreiding van haar netwerk.

ODF-Led is een bedrijf dat zich volledig richt op Led-verlichting. Het bedrijf is ontzettend divers en biedt dan ook vele diensten en producten aan in deze branche. Bent u opzoek naar led-verlichting, armaturen met vervangbare led-verlichting of heeft u advies nodig over hoe u kunt besparen? Kijk dan eens op www.odf-led.nl. De eigenaresse, Diana van Beers, en sales- en communicatiemanager, Mandy Meertens, denken met u mee. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. ODF-Led heeft een vooruitstrevend karakter en ontwikkelt ook zelf armaturen.

Als vaste deelnemer aan ons bedrijven softbaltoernooi (BST) raakten beide dames meer en meer betrokken. Hierdoor is uiteindelijk het balletje aan het rollen gegaan. Gegrepen door de sport en onze vereniging werd besloten om sponsor te worden van W.H.S.C. Het contract wordt aangegaan voor één jaar en omvat een financiële bijdrage. Eerder al werd door ODF-Led onze lichtkast opgeknapt die er nu weer super uitziet.

Van harte welkom binnen de Winschoter Honk- en Softbalclub! Op een voorspoedige samenwerking. Ook sponsor worden? Kijk dan even hier.