Kersverse honkbaltweeling

Tamara, oud recreatief lid, en Thijs, speler van het heren honkbalteam, leerden elkaar kennen op ons honkbalveld. Tamara haar zoon Ingmar speelde toen der tijd al fanatiek bij ons pupillen honkbalteam. Een echt honkbalgezin dus.

Na enige tijd wist Thijs ons vol enthousiasme te vertellen dat hij vader werd van een tweeling. Een ontzettend leuk bericht!
De maanden verstreken en op 11 november werd er nog fanatiek met de lampionnetjes gelopen. Alles leek rustig zijn gangetje te gaan tot dat op 12 november 2016 iets bijzonders gebeurde, namelijk de geboorte van Sam en Lennart. Een erg spannend moment, want – zoals ook op het geboortekaartje vermeld – de tweeling werd veel te vroeg geboren. Hier kwam nog heel wat bij kijken. Eerst af en aan naar het UMCG te Groningen en daarna verbleven de broertjes nog een geruime tijd in het OZG te Winschoten. Beide toppers hebben het niet makkelijk gehad, maar naarmate de tijd verstreek ging het beter en beter. Inmiddels zijn Sam en Lennart al een aantal weken thuis in goede gezondheid en…

Iedereen mag het nu horen, Sam en Lennart zijn op 12 november 2016 geboren!

Gefeliciteerd Tamara, Thijs en Ingmar met jullie zoons en broertjes! Namens W.H.S.C. wensen wij jullie alle geluk en gezondheid toe. Nu lekker genieten! Enne, wanneer kunnen we twee nieuwe leden verwachten?!

Geboortekaartje Sam & Lennart