Bedrijvensoftbaltoernooi 2017 (BST17) verplaatst!

Het bedrijvensoftbaltoernooi 2017 zit er weer aan te komen. De planning was om het toernooi op 25 mei, Hemelvaartsdag te spelen. Echter is er voor deze datum weinig animo en dus hebben we besloten de datum te wijzigen.

Het toernooi zal nu gespeeld worden op vrijdag 23 juni 2017. De deelnemers worden deze datum om 17:45 uur verwacht op ons sportcomplex aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 1A te Winschoten.

Was u nog niet op de hoogte van het toernooi, maar lijkt het u wel wat? Lees dan hieronder uitgebreid alle informatie eens door. Schroom niet om uw vraag te mailen aan toernooi-comm@whsc.nl


Het Bedrijvensoftbaltoernooi 2017 (BST17)

Ook dit jaar staat het gezelligste toernooi van Nederland weer op de planning. Het bedrijven softbaltoernooi 2017. Tijdens dit toernooi strijden verschillende bedrijven in en om Winschoten voor de felbegeerde wisselbokaal. De Winschoter honk- en softbalclub (W.H.S.C.) organiseert al vele jaren dit toernooi en het is altijd al een succes geweest. Zoals de naam van het toernooi al doet verklappen gaat het om de sport softbal. Velen kennen het spelletje misschien wel van de middelbare school of hebben zelf weleens met de sport te maken gehad. Om een lang verhaal kort te maken. Het is een onwijs leuk spel die voor ons bedrijventoernooi een twist gekregen heeft zodat het speelbaar is voor iedereen.

Vorig jaar deden maar liefst 10 teams mee met het toernooi en zat de avond bomvol spelplezier. Dit jaar organiseren we het toernooi voor het eerst op Hemelvaartsdag. Ubbo Emmius Winschoten wist vorig jaar eerste te worden. Voor hen is dit de tweede overwinning op rij en zij mochten wederom onze wisselbokaal uitbreiden met een mooie creatie. Ja u leest het goed, de wisselbokaal mag de winnaar van het toernooi zelf aanvullen. Dit levert erg leuke onderdelen op die je meestal op een bokaal niet verwacht. Voor een kleine impressie, foto’s van vorig jaar zijn hier te vinden.

Door middel van deze e-mail willen wij ook u en uw bedrijf uitnodigen om deel te nemen aan dit onwijs leuke toernooi op vrijdagavond 23 juni. We verwachten iedereen om 17:45 op ons honk- en softbalveld aan de Mr. D.U. Stikkerlaan te Winschoten. Geen tijd gehad om brood te smeren? Hier hebben wij al iets lekker voor bedacht.

Een aantal argumenten waarom u mee moet doen? Het spelletje en het toernooi bezorgt u een onvergetelijke middag (mogelijk een bedrijfsuitje) waarin ruimte is voor teambuilding, samenwerking, netwerken, elkaar anders leren kennen, kennismaking met een geweldige sport, maar boven al onwijs veel plezier.

Gaat u de strijd dit jaar aan en beleeft u dit jaar die onvergetelijke middag! Meld u en uw bedrijf dan nu aan: toernooi-comm@whsc.nl. Aanmelden is tot en met 9 mei mogelijk. Voor slechts €50,- per team van maximaal 10 personen kunt u al deelnemen. Dit is slechts €5,- per persoon! Ieder teamlid heeft voor dit bedrag recht op deelname aan het toernooi en snacks van een goed verzorgde BBQ. Ook toeschouwers (en evt. extra spelers) zijn natuurlijk van harte welkom. Voor maar €3,50 p.p. kunnen ook zij meedoen met de BBQ (voor hen zijn voor deelname aan het toernooi geen kosten verbonden).

Meer informatie is hier te vinden. U meldt zich aan en wij bezorgen u die onvergetelijke middag.

De poster van het BST17