Gratis honk- en softballen bij W.H.S.C. met Albert Heijn Sportactie

W.H.S.C. doet dit jaar mee aan de Albert Heijn Sportactie, omdat we graag onze sport willen promoten; nieuwe leden willen werven; en kinderen en volwassenen in beweging willen brengen. Spaar nu voor een volle spaarkaart en je kunt tot en met 3 december gratis bij ons komen honk- en softballen. Bij iedere €10,- aan boodschappen bij de Albert Heijn ontvang je al een zegel en met slechts 10 zegels heb jij jouw spaarkaart al vol. Ga jij bij W.H.S.C. kennis maken met de leukste Amerikaanse teamsporten? Bekijk hier onze pagina.

Kom tijdens de AH Sportactie gratis bij ons sporten!? Je kunt van 4 tot en met 24 september sparen bij Albert Heijn en vervolgens tot en met 3 december komen sporten. Reserveer wel eerst even een sportactiviteit via www.ahsportactie.nl. Neem je vrienden mee, want samen sporten is nog leuker. Tot snel!

Zo werkt het:
Stap 1. Spaar 10 AH Sportzegels.
Stap 2. Lever je volle spaarkaart(en) in bij de Albert Heijn winkel en krijg een unieke actiecode.
Stap 3. Zoek en boek met de actiecode 5 sportactiviteiten naar keuze op ahsportactie.nl.
Stap 4. Laat je ontvangen bevestigingsmail van de boeking zien als je gaat sporten bij een sportclub.