Kampioensfeestje pupillen

Zoals iedereen waarschijnlijk wel heeft meegekregen zijn onze pupillen dit jaar kampioen geworden in hun honkbalcompetitie. Knap werk van deze toppers en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Dick nam hierin het voortouw en zette een leuke middag op poten. Om 14:00 uur druppelden de eerste spelers de nieuwe kantine binnen. Het geheugen werd bij een ieder gelijk even getest, want er diende een leuke, maar lastige honkquiz gemaakt te worden. Na enige tijd werden de pennen neergelegd. Iedereen was benieuwd wie de de quiz het beste gemaakt zou hebben, maar hier moesten ze nog even op wachten.

Namens de KNBSB mocht secretaris Ronald alle spelers een echt kampioensdiploma overhandigen. In eerste instantie kreeg het team één diploma, maar dankzij actie vanuit het bestuur kreeg iedere speler zijn eigen diploma. Een erg leuke verassing. Vol trots mogen onze toppers het diploma aan iedereen laten zien. Inlijsten en boven het bed dat ding!

De kantine was inmiddels omgetoverd tot een filmzaal. Iedereen kreeg wat lekkers te drinken en er verschenen een aantal bakken met chips op tafel. Nadat iedereen zich geïnstalleerd had kon de film beginnen, The Sandlot (dl. 1). Iedereen leek te genieten en had het dik naar zijn zin. Ook deel twee van de film is in ons bezit, volgend jaar wederom voor het kampioenschap? Na afloop werd er samen een patatje gegeten. Met volle buikjes vertrok iedereen rond 17:00 uur weer naar huis.

Nogmaals gefeliciteerd toppers!
Dat jullie een leuk kampioensfeestje gehad hebben.