Renovatie – Water uit de kraan, Spanning op het stopcontact

Donderdag 28 juni, wat een geweldige dag voor W.H.S.C. Er wordt nu al ruim 1,5 jaar gewerkt aan de renovatie van onze accommodatie. Nu lijkt dit misschien lang, maar als je bedenkt dat alles op eigen kracht en met eigen leden is uitgevoerd dan valt dit behoorlijk mee. De afgelopen weken hadden de W.H.S.C.-ers even rust, want toen werden de enige uitbestede werkzaamheden verricht. Namelijk het aanleggen en aansluiten van de NUTS-voorzieningen.

Maar wat maakte deze donderdag nou zo bijzonder? Nou, na 61 jaar is er eindelijk stromend water in de kantine! Daarnaast draait de kantine nu op zijn eigen stroomvoorziening waardoor we niet meer bang hoeven te zijn dat onze stoppen eruit vliegen. Het moment waarop W.H.S.C.-geschiedenis geschreven werd staat natuurlijk op beeld. Bekijk het hier:

Naast het feit dat er nu stromend water in de kantine is, zijn ook de andere NUTS-voorzieningen aangesloten. Dit betekend dat we verder kunnen met het project. Achter de schermen wordt er gewerkt aan de nodige vergunningen. In het zicht zal er de komende tijd ook weer het een en ander aan werk verzet worden. Zo zal de toiletunit in de kantine verbouwd worden en zal het laatste stukje straatwerk gelegd gaan worden. Met een aantal heren uit het herenteam is reeds een avond gepland dat er weer gewerkt zal gaan worden. Naast de grote werkzaamheden worden er ook handelingen uitgevoerd die minder opvallen. Zo werd van de bijvoorbeeld week de buitendeur in de verf gezet en zullen we binnenkort ook het hemelwaterafvoer aansluiten op de daarvoor gemaakte afvoer.

Het project vordert dus weer gestaag. We houden jullie op de hoogte. Zien wat er allemaal gebeurd is? Kijk dan hier naar de foto’s van het gehele project.