W.H.S.C. start 11 mei weer met trainen

De corona-maatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. In de persconferentie van 14 april werd versoepeling aangekondigd voor de sportclubs. Voor de jeugd tot en met 18 jaar mag onder bepaalde voorwaarden de training weer opgestart worden.

Binnen W.H.S.C. hebben we er hard aan gewerkt om aan de voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden hebben we vastgelegd in een protocol die onder de leden is verspreid. De herstart van de training vraagt veel van de leden, ouders en coaches. We moeten ons erg bewust zijn van ons handelen en onze bewegingen, maar binnen het bestuur zijn we van mening dat we dit samen kunnen uitvoeren. Onder de voorwaarden van het protocol zal de jeugd – tot en met 18 jaar – maandagavond 11 mei weer beginnen met trainen.

Voor de aanwezigen hebben we zuilen gecreƫerd met desinfecterende handgel en schoonmaakdoekjes voor het gedeelde materiaal. Naar ons idee zijn de voorwaarden geschept voor een corona-proof training. Lijkt het jou leuk om te komen trainen? neem dan even contact op met de coach van de junioren.