Albert, bedankt!

Albert heeft aangegeven na dit seizoen te willen stoppen met zijn taken binnen W.H.S.C. Dit is het gevolg van een nieuwe functie die hij zal gaan bekleden, namelijk verenigingscontact officials. Om te voorkomen dat vele taken bij één persoon komen te liggen is tijd voor de nieuwe generatie binnen de club om het over te nemen.

Wat houdt deze nieuwe functie – vanuit de KNBSB – nou precies in? Albert zal als verenigingscontact officials zorg dragen voor het enthousiasmeren van mensen om honk- en softbalwedstrijden te gaan leiden. Dit moet gezien worden in de breedste zin des woord. Zo zal er worden nagedacht over hoe jeugdleden kunnen worden opgeleid, kan er bij de KNBSB eventueel een spelregel- of scheidsrechterscursus worden gevolgd etc. Albert zal fungeren als verenigingscontact van WHSC om dit proces binnen onze vereniging in goede banen te leiden. Het hebben van scheidsrechters is immers van essentieel belang voor een goede competitie.

Namens het bestuur en de leden van W.H.S.C. willen we Albert ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet. In 2010 werd hij lid van de vereniging wat achteraf een zeer actief lidmaatschap zou blijken. Door de jaren heen bekleedde hij verschillende functies binnen de club. Zo is hij jaren actief geweest binnen het bestuur. Hierin was hij onder andere nauw betrokken bij het project van onze kantine. In 2016 begon Albert als wedstrijdsecretaris en heeft dit tot eind dit jaar volgehouden. Daarnaast vervulde hij ook nog een rol binnen de kantinecommissie. Een echte duizendpoot dus.

Names de club hebben we Albert een uiteten bon voor twee personen gegeven. We hopen dat jullie samen lekker genieten van het (afhaal) diner van Balkan Restaurant Makedonia. Je hebt het verdiend. Nogmaals bedankt voor je inzet. Als scheidsrechter zullen we je zeker nog op de velden zien. Wellicht ook nog eens bij de recreanten? In ieder geval veel succes als verenigingscontact officials!

Theo neemt de functie als wedstrijdsecretaris over en zal dit gaan combineren met een bestuursfunctie. Anton neemt de functie vanuit de kantinecommissie over. Succes beide!