Speer Reclame Services verlengt sponsorovereenkomst met drie jaar

Per 1 september 2021 gaat Speer Reclame Services opnieuw een driejarige sponsorovereenkomst aan met W.H.S.C. Het reclamebedrijf is gevestigd in Emmen, Deventer, de Wijk en Winschoten en biedt haar diensten aan in de weide omtrek van deze vestigingen. De afgelopen drie jaren stond Speer al als sponsor op onze wedstrijdkleding. Destijds ging het om een materiële vorm van sponsoring, waarbij het de insteek was W.H.S.C. meer kenbaar te maken. We ontvingen een bord voor bij het hek, twee kleine reclameborden, twee stickers voor op de dug-out en enorm veel kennis. Nog steeds zijn we ontzettend blij met deze producten/diensten en doen ze nog altijd dienst!

Het bedrijf Speer Reclame Services kan op bijna ieder gebied betreft reclame en communicatie iets voor u betekenen. Het bedrijf kent drie kernpunten waar ze bij al hun services naar streven, namelijk: flexibel, vakkundig en persoonlijk. Je kunt bij Speer terecht voor sign services, grafische vormgeving, textielbedrukking en marketing en communicatie. Lees hier wat dit voor u betekent. Kijk voor alle producten en diensten eens op www.speer.nl.

De komende drie jaar zal Speer Reclame Services W.H.S.C. zowel financieel als met hun uitgebreide kennis ondersteunen. In ruil hiervoor zal W.H.S.C. de naam van het bedrijf op haar wedstrijdkleding voeren. Op een mooi en voorspoedige samenwerking!