Samenwerkingsverband The Blokes voor junioren (U21)

We hebben heugelijk nieuws! Afgelopen week hebben we de laatste hand gelegd aan een samenwerkingsverband met The Blokes voor een juniorenteam in de noordelijke honkbalcompetitie.

Sinds dit jaar geeft de KNBSB andere namen aan de verschillende leeftijdsgroepen. Wat voorheen de junioren was, wordt nu U21 genoemd. Zowel The Blokes als W.H.S.C beschikken beide over een aantal leden in de genoemde categorie, echter te weinig om een team te vormen voor de competitie. Omdat we allemaal graag willen spelen en iedereen iets willen bieden, hebben we besloten om onze koppen bij elkaar te steken. Hier is een prachtig samenwerkingsverband uitgerold.

Zowel de wedstrijden als de trainingen zullen gedurende het seizoen evenredig worden verdeeld. De helft van de trainingen in Veendam en de helft in Winschoten. Dit geldt ook voor de thuiswedstrijden. In aanloop naar het aankomende seizoen zullen we met elkaar ons best doen er een hechte groep van te maken om te knallen in competitie!

Aankomende zondag heeft het team de eerste ontmoeting en de eerste gezamenlijke zaaltraining om 9.30u. in MFC de Hardenberg, Hardenberg 5 te Finsterwolde.

Heel veel succes allemaal! Heb je nou interesse om eens mee te doen (16-21 jaar), neem dan gerust eens contact met ons op via info@whsc.nl.