Een nieuw jaar met Speer Reclame Services

Per 1 september 2021 verlengde Speer Reclame Services opnieuw de sponsoring van W.H.S.C. met een driejarige sponsorovereenkomst. Begin september dit jaar ging alweer het derde jaar van de sponsoring van start. De afgelopen jaren hebben we verschillende mooie projecten met het bedrijf neer weten te zetten waar we nog altijd ontzettend blij mee zijn.

Het reclamebedrijf is gevestigd in Emmen, Deventer, de Wijk en Winschoten en biedt haar diensten aan in de wijde omtrek van deze vestigingen. Speer staat al enkele jaren als sponsor op onze wedstrijdkleding. We zijn nog altijd ontzettend blij met de verkregen producten en de geleverde diensten door de jaren heen. Het betreft een goede samenwerkingspartner!

Speer Reclame Services kan op bijna ieder gebied betreft reclame en communicatie iets voor u betekenen. Het bedrijf kent drie kernpunten waar ze bij al hun services naar streven, namelijk: flexibel, vakkundig en persoonlijk. Je kunt bij Speer terecht voor sign services, grafische vormgeving, textielbedrukking en marketing en communicatie. Lees hier wat dit voor u betekent. Kijk voor alle producten en diensten eens op www.speer.nl.

We kijken uit naar wederom een jaar samenwerking die reeds van start is!