Revoort verlengt voor de tweede keer sponsoring!

Wederom goed nieuws ten aanzien van de sponsoring van W.H.S.C! Vorige week liet Revoort ons weten dat ze bereid zijn de sponsoring van de club wederom met een jaar te verlengen. We zijn ontzettend blij met dit bericht!

Revoort loopt al ruim 25 jaar voorop in de wereld van slopen en saneren. Ze beschikken over ervaren personeel, modern materieel en de nodige certificaten. Kortom, het bedrijf dat je moet hebben voor jouw sloop- en/of saneringsklus. Op beide vlakken is het bedrijf gespecialiseerd in verschillende onderdelen, denk aan: Asbestsanering, Renovatieprojecten, Turn-key Projecten, Renovatiesloop, Totaalsloop, Demontagewerk, Recycling & Circulair slopen.

“Iedereen kan een gebouw slopen, maar een goede voorbereiding en uitvoering is niet voor iedereen weggelegd. Wel voor Revoort. – www.revoort.nl

Het bedrijf hecht waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn ze scherp in het slopen op duurzame wijze waarbij verduurzaming, hergebruik en vermindering van uitstoot centraal staan. Ze dragen bij aan een circulaire economie.

Kijk voor alle informatie over Revoort op hun website, www.revoort.nl