Westerman Staal en Apparatenbouw nieuwe sponsor van WHSC

W.H.S.C. mag wederom een nieuwe sponsor toevoegen aan haar netwerk. Westerman Staal en Apparatenbouw uit Winschoten heeft ons kenbaar gemaakt bereid te zijn een tweejarige sponsoring aan te gaan. Verheugd mogen we jullie dit nieuws brengen.

Westerman heeft jarenlange ervaring in de metaalsector en is dan ook de partij voor uw metaalwerk. Ze vervaardigen staalconstructies (staalbouw), apparatenbouw, scheepsonderdelen, speeltoestellen en hekwerken. Ook voor onderhoudswerkzaamheden voor de bouw, industrie en agrarische sector kunt u bij hen terecht. De kernwaarden: het leveren van maatwerk, een hoog kwaliteitsniveau, snelle oplevering van offertes (met eventueel 3D tekeningen) en flexibiliteit.

Bij Westerman staat de kwaliteit voorop! Ze zorgen ervoor dat er naar elk klein detail wordt gekeken. De focus ligt 100% op de wensen van de klant. Kijk voor meer informatie op www.westerman-winschoten.nl.

Welkom Westerman Staal en Apparatenbouw binnen ons netwerk en dank voor het afsluiten van de tweejarige sponsorovereenkomst!