Bedrijvensoftbaltoernooi 2019

Dit evenement is reeds geweest. Informatie over de editie van 2020 volgt te zijner tijd.

Op vrijdagavond 14 juni 2019 staat het gezelligste toernooi van Winschoten en omstreken weer op de planning, het bedrijvensoftbaltoernooi van W.H.S.C (BST19).

Het toernooi
Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden gaat het om een softbaltoernooi tussen verschillende bedrijven. Voor diverse bedrijven is dit toernooi reeds een jaarlijks terugkerend evenement. Ieder jaar doen er circa tien teams mee aan het toernooi dat gespeeld wordt op het complex van W.H.S.C. aan de Stikkerlaan te Winschoten. Er is gekozen voor een vrijdagavond, omdat dit vaak de avond is waarop de meeste mensen kunnen. Daarnaast blijft het weekend vrij voor eventuele gezinsactiviteiten. Op de avond van het toernooi heerst vaak wel een strakke tijdsplanning gezien het grote aantal teams en de relatief korte speeltijd. Wij vragen iedereen dan ook om tegen 17.30u. aanwezig te zijn zodat we tijdig met de eerste speelrondes kunnen beginnen.

Softbal
Er is gekozen voor softbal, omdat de meeste mensen dit nog wel herkennen vanuit hun jeugd op de middelbare school. Daarnaast wordt het spel onderhands en met een grote bal gespeeld wat het voor iedereen eenvoudig en speelbaar maakt. Je hoeft niet persé op de hoogte te zijn van de regels, maar even inlezen kan in uw voordeel werken. Natuurlijk staat sportiviteit en spelplezier voor iedereen bovenaan. Op de dag van het toernooi zullen er voldoende W.H.S.C.-ers rondlopen om u en uw collega’s op weg te helpen. Softbal is een teamsport, wat natuurlijk ideaal is om samen met uw collega’s een onvergetelijke avond te beleven. Dit kan zijn in het kader van teambuilding of simpelweg als bedrijfsuitje.

BBQ
Tussen de wedstrijden door zal er voor een goed verzorgde BBQ gezorgd worden. Onder het genot van een muziekje, een drankje en een lekker stukje vlees kunt u genieten van de wedstrijden en zal het nog tot laat in de avond gezellig blijven.

Vorig jaar (BST18)
BST18 werd gewonnen door de heren van G.W. Bos. Dit bedrijf doet vanaf de eerste editie al mee met ieder jaar één of zelfs twee teams. Vorig jaar gingen zij voor het eerst naar huis met een mooie beker een een prachtige wisselbokaal. Voor het bedrijventoernooi is er sprake van een speciale wisselbeker, want de winnaar van het toernooi dient de beker uit te breiden met een eigen creatie. Zo bouwde het Ubbo Emmius in 2015 een grote bloem en in 2016 een gieter op de bekervoet. Voor 2017 staan de letters PYROLL groot op de bekervoet. We zijn erg benieuwd wat de toevoeging van G.W. Bos gaat zijn. Tikt u met uw collega’s hen dit jaar van de troon?!

Tussen de laatste wedstrijd en de prijsuitreiking verzinnen we jaarlijks een leuk en grappig spel om de lachspieren nog even goed leeg te persen. Vorig jaar hadden we een dakgoot-race die met vlag en wimpel werd gewonnen door het UMCG.

Inschrijving
Inschrijven voor BST19 kan tot en met zaterdag 1 juni 2019 door middel van het onderstaande aanmeldingsformulier. Er is plaats voor maximaal vijftien teams, wees er dus op tijd bij. Inschrijving van een team kost €50,- en impliceert deelname aan het toernooi en deelname aan de BBQ voor tien personen. Mocht u bijvoorbeeld met twaalf personen mee willen doen, dan worden voor de extra deelnemers aan het toernooi geen kosten in rekening gebracht. Indien de extra spelers (of eventuele toeschouwers) mee willen doen met de BBQ dan wordt voor hen €3,50pp. in rekening gebracht. Na inschrijving zal u een factuur ontvangen van de toernooicommissie. Deelnemers uitsluitend voor de BBQ kunnen ook op de dag van het toernooi nog afrekenen in de kantine.

Aanvullende informatie over het toernooi zal onder de inschrijvingen te zijner tijd volgen over de e-mail. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even mailen met de toernooicommissie.

Met vriendelijke groet,
De Toernooicommissie


Aanmeldingsformulier

Uw (team)naam (verplicht)

Aantal extra deelnemers aan de BBQ à €3,50 p.p. (Invullen vanaf 10 personen)

Uw e-mail (verplicht)

Belangrijke informatie of vragen

Ik heb de Privacy Policy van W.H.S.C. gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (verplicht)
Akkoord