Dankbetuiging bouw kantine

Met het ontvangen van de horecavergunning is er definitief een punt gekomen achter het kantine project. Vele mensen hebben de club een warm hart toegedragen en hun tijd en energie in het project gestoken. Hiervoor zijn we hen natuurlijk ontzettend dankbaar.

Het is erg lastig te bedenken wat je deze mensen zou moeten geven. Iedereen heeft op een andere manier een bijdrage geleverd en alle beetjes waren meer dan nodig. Daarom hebben we iedereen – die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de bouw van onze eigen kantine – uitgenodigd voor een borrel. Gisteravond stond het geheel op de planning. Iedereen werd ontvangen met koffie/thee en een lekkere tompouce. Vervolgens werd er onder het genot van lekkere hapjes nog gezellig geborreld. Op de achtergrond liep een voorstelling met de foto’s van de bouw. Bij vetrek kreeg iedereen nog een klein presentje.

Iedereen nogmaals ontzettend bedankt van jullie inzet! Op deze pagina kun je het project nog eens van begin tot eind doorlopen.