Familie- en vriendentoernooi 2019

Gisteren vond het jaarlijkse familie- en vriendentoernooi van W.H.S.C. plaats. Dit jaar deden er acht teams mee aan het evenement. Het was de hele week qua weer nog even spannend of het door kon gaan, maar de weergoden waren ons goed gezind. Op een enkele bui na hadden we heerlijk weer met temperaturen tot 20 graden!

In de ochtend speelden onze heren nog tegen Caribe heren 3. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen. Daarna was het snel spullen opruimen, velden uitleggen, materiaal klaarzetten etc. Ondertussen werden de familie- en vrienden van W.H.S.C. reeds ontvangen met een kopje koffie/thee en een versnapering.

Na een korte introductie gingen om 13.30u de eerste wedstrijden van start. De twee poules met elk vier teams speelden tot 16.30 wedstrijden tegen elkaar. Daarna speelden de winnaars van de poules, Team ’98 en De Zijlijners, de finale. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Team’98! Zij wonnen een heerlijk ijsje voor na de BBQ.

Na de finale kon er begonnen worden met BBQ’en. Er waren stokbrood, salades, vruchtjes en allerlei soorten vlees beschikbaar. Gedurende de BBQ werden er door een aantal teams nog meegedaan met twee leuke spellen waar een slagroomtaart mee te winnen was. Het team ‘Sla die bal Wegman’ was het snelste. We hebben weer erg hard gelachen!

Dit jaar dus wederom een geslaagde editie van het familie- en vriendentoernooi! De foto’s zijn hier te vinden. Voor nu gaan we eerst de winterstop in.