Vernieuwde website W.H.S.C. is gelanceerd

Op 16 januari 2016 is eindelijk onze nieuwe website gelanceerd. Doel van deze geheel vernieuwde website is de communicatie met leden en belangstellenden sneller en eenvoudiger te laten verlopen. Daarnaast biedt deze website meer mogelijkheden om te linken van en naar social media zoals Twitter en Facebook. Tot slot hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om het geheel er moderner uit te laten zien en aansluiting gezocht bij de kleuren van onze wedstrijdtenues.

Eigen beheer

De website is door WHSC geheel in eigen beheer gemaakt. Hiervoor is gebruik gemaakt van WordPress en een aangepast thema. Het beheer van de website is zo ingericht dat ook mensen die geen verstand hebben van het bouwen van websites een groot deel van de website eenvoudig kunnen onderhouden. Voor meer informatie over hoe de website is opgebouwd kan contact worden opgenomen met de webmaster.

Uitbreiding

De website wordt in de komende maanden nog uitgebreid met een aantal pagina’s met informatie. Daarnaast zal ook nog een foto-album worden toegevoegd. Ook zit er nog een koppeling met Sportlink in de planning zodat informatie over de competitie eenvoudig gedeeld kan worden.