Renovatie – De handen uit de mouwen

opruimdag25Het seizoen is pas net afgelopen de start aan de renovatie van onze accommodatie is gemaakt! Om 10.00 vanmorgen scheurden we met gereedschap volgepakte auto’s richting het veld. Nadat de loopbaan tot parkeerplaats benoemd was, werd er snel een bak koffie gezet. De meeste voorbereidingen werden getroffen en onze helpende handen stroomden langzaam binnen.

Onder het genot van een lekker bakkie pleur en een appeltaart van Jur werd er een briefing gehouden met de te verrichten handelingen. Iedereen kreeg een of meer taken toegewezen en er kon begonnen worden aan de mega klus! Tussen de middag was het tijd om aan te sterken, want iedereen heeft ontzettend hard gewerkt. Hiervoor hebben we de BBQ-restanten van het familietoernooi warm gemaakt! Lekker! Nu de buikjes weer rond waren en iedereen weer vol energie zat, werd er tot half zes doorgewerkt.

opruimdag11De volgende handelingen zijn vandaag verricht:

  • Opstaande gaas voor de thuisdugout weer in de grond verwerkt.
  • Hekwerk weer stevig aan de buizen bevestigd.
  • Oude terrastegels verwijderd en het gehele terras ± 7cm opgehoogd met geel zand.
  • Gras uit/tussen het hek verwijderd met de bosmaaier.
  • Backstop vrij gemaakt van bomen.
  • Tegels in de thuisdugout (voor de tassen) hersteld.
  • Mobiele backstop afgebroken en schoongemaakt.
  • Spandoeken van sponsoren schoongemaakt en opgeborgen.
  • Reclameborden schoongemaakt.
  • En nog diverse nevenactiviteiten.

W.H.S.C. wil graag iedereen die geholpen heeft bedanken voor hun inzet en betrokkenheid! In de nabije toekomst zullen nog een aantal data volgen voor het uitvoeren van de vervolgactiviteiten. Houdt jullie e-mail dus goed in de gaten. Klik hier voor foto’s van de progressie.