WHSC-ers sluiten winterschool goed af

Ieder jaar organiseert Cluster Noord van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (K.N.B.S.B.) in de wintermaanden een winterschool. Jeugdleden van verenigingen uit het gehele cluster kunnen zich vrijblijvend inschrijven om op deze manier hun honk- en softbal kennis en kunnen te ontwikkelen. Ieder jaar werpt de winterschool weer zijn vruchten af.

Namens W.H.S.C. deden dit jaar drie jeugdleden mee aan de winterschool die dit jaar wederom in Assen gehouden werd. Glenn, Sirion en Lucia hebben meegedaan in de pupillen groep. Onze toppers hebben onwijs goede resultaten geboekt en werden zelfs beloond met positieve woorden en een oorkonde. Zo wist Glenn op de laatste training te imponeren onder de pitchers door de meest slagballen te gooien. Daarnaast wist hij de snelste bal van zijn groep te gooien met een snelheid van maar liefst 79km/uur! Sirion werd beloond met een oorkonde. Hij was de Most Developed Hitter van zijn groep. Lucia gaf aan dat ze het onwijs naar haar zin gehad heeft en ook zij heeft enorm veel geleerd.

Erg leuke berichten dit! Ga zo door toppers!