Renovatie – Afronding dug-outs

Volgens onze planning was zaterdag 14 januari, vandaag, de dag waarop de laatste schroeven in de dug-outs gedraaid zouden worden. Gisteren leek het echter nog spannend of dit doel behaald zou worden aangezien er de gehele dag 40% kans op regen voorspeld was. Tegen een uur of negen vanmorgen brak al lekker het zonnetje door, echter volgde er ook al snel een flinke sneeuwbui. Werd het dan zo’n dag?

Ja het werd zo’n dag, maar wij van W.H.S.C. zijn niet uit het veld te slaan. Keurig om 10:00 uur verschenen de hulptroepen – Ronald, Will, Dick Ronald, Bouke en Martin – Op het veld. Even later kwamen ook Bart, Paul en Chris langs om een handje te helpen. Snel werd begonnen, want er was nog een hoop werk te verzetten. Naast het nog bevestigen van een aantal dakstrips, moesten alle achterplaten nog in beide dug-outs geplaatst worden. Het plaatsen begon met een grote fles ‘Dasty’ – het wondermiddel. Al snel verdween het achtergebleven vuil en stift na even insprayen en flink poetsen. Glanzend witte platen kwamen tevoorschijn en er kon al snel begonnen worden met het plaatsen ervan.

Dick en Will namen de uit dug-out onder handen en Ronald, Bouke en Martin de thuis dug-out. De ene plaat na de andere plaat vloog erin. Onder het genot van enkele flinke sneeuwbuien, muziek en een hoop plezier werd er de gehele dag hard gewerkt.

De dag begon met een groen veld en geen achterwand in onze dug-outs; en werd afgesloten met een wit veld en afgemaakte, witte dug-outs.  Nu is er ook winterstop voor het klusteam van W.H.S.C., als de heren dat aankunnen tenminste. De volgende stap is het verder straten van de looppaden en het weer passend maken van het hekwerk. Er moet nog een hoop gebeuren, echter is hiervoor een klein zonnetje en enkele dagen geen regen nodig.

Klik hier voor alle foto’s tot nu toe.