2 april – opruimdag seizoensvoorbereiding

Beste leden en ouders van leden,

2 april organiseert W.H.S.C. de jaarlijkse opruimdag ter voorbereiding van het komende honk- en softbalseizoen. In de afgelopen maanden zijn een aantal leden al flink bezig geweest op ons veld. Het resultaat hiervan is hier te bewonderen. Des al niet te min is er nog behoorlijk wat werk te verzetten voordat het seizoen echt van start kan gaan. Hiervoor is zondag 2 april gereserveerd.

We hopen op ruime aanwezigheid van leden en ouders van leden. Hierbij vermelden we dat we een kleine vereniging zijn die op zichzelf is aangewezen. Iedere keer bevestigen wij weer onze zelfredzaamheid en dit hopen we natuurlijk ook 2 april te kunnen doen. Dus ben jij ook aanwezig?! De te verzetten werkzaamheden zijn de volgende:

Opbouwen mobiele backstop.
Terughangen van het net in de slagkooi.
Laatste stukje bestrating en het afwerken hiervan.
Beide dug-out banken aflakken.
Groene containers opnieuw schilderen
Nieuwe hekwerk bevestigen met metalen beugels.
Blad van het veld verwijderen.
Kantine schoonmaken (grote schoonmaak).
Groene containers leeghalen, schoonmaken en opnieuw inrichten.

Zoals je ziet kunnen we wel wat handen gebruiken. Wij hopen dan ook op zo veel mogelijk aanwezigheid. Schrijf de datum dus alvast in je agenda en laat bij Martin Oolders even weten of je aanwezig bent. Dit mag via info@whsc.nl of via WhatsApp. Tot op 2 april! We starten om 10:00 uur.