Renovatie – Preseason opruimdag

Vandaag stond de jaarlijks terugkerende opruimdag op de planning. Eerder al werd een planning gemaakt van wat er allemaal moest gebeuren. Gelukkig was de opkomst groot, want er stond onwijs veel op de planning.

Schilderen van de containers
Met man en macht werden de containers van buiten schoongemaakt, afgekrabd en geschuurd. Vervolgen werd er een emmer met prachtige groene verf opengetrokken en met diverse verfrollers werd er opnieuw kleur gegeven aan onze opstallen.

Opstallen voor
Opstallen na

 

 

 

 

 


Ankers plaatsen
Dick Ronald en Ronald hebben zich het grootste gedeelte van de dag bezig gehouden met het plaatsen van ankers voor hollywood honken. De heren speelden reeds op dit soort honken, maar nu is het ook voor de jeugd verleden tijd om met een meetlintje de honken uit te leggen. Gezien de jeugd speelt op een safetyhonk worden er bij het eerste honk extra ankers geplaatst zo gauw het honk geleverd is.

Dick Ronald en Ronald plaatsen de nieuwe ankers

Uitruimen van de kantine
De dames onder ons hebben zich voornamelijk gefocust op het volledig uitruimen, schoonmaken en opnieuw inrichten van onze kantine. Hij glimt nu van binnen en buiten. Tevens hebben zij ons tussen de middag van een heerlijke lunch voorzien.

Schoonmaken
Lunchen

 

 

 

 

 

 

 

 

Afwerken van het Terras
Een aantal heren hebben zich bezig gehouden met het opsluiten en afwerken an het laatste hoekje van het terras.

Terras voor
Terras na

 

 

 

 

 

 

 

 

Schilderen banken
Familie Korte heeft zich druk gemaakt om het schilderen van de banken in onze nieuwe dug-outs. Hiermee is de laatste hand gelegd aan de dug-outs. Navy-Blue is de nieuwe kleur!

Navy-Blue geschilderde bank

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige wekzaamheden
Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden verricht. Zo zijn bijvoorbeeld de netten weer in de slagkooi en in de mobiele backstop opgehangen; is de kleine container schoongemaakt en opnieuw ingericht; en is het kuikentje-gaas herstelt. Iedereen bedankt voor jullie inzet. De opkomst was en het resultaat is geweldig! Kijk hier voor nog meer fotos van al het werk dat verzet is.